Volvo XC60 D4 AWD Geartronic Summum

Каросерија СУВ
километри 66.000
Гориво Дизел
Мотор 2.4 190 ks
Година 2016
Боја Бела
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање