Volvo XC90 D5 AWD Geartronic Momentum 7 seat

НАСКОРО
Каросерија СУВ
километри 141.000
Гориво Дизел
Мотор 2.0 224 ks
Година 2016
Боја Сина Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање