VW Tiguan BlueMotion Confortline 2.0 TDI 150ks DSG

НАСКОРО
Каросерија СУВ
километри 146.000
Гориво Дизел
Мотор 2.0 150 ks
Година 2017
Боја Црна Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање