Modern Inventory

58 Достапни возила

Подредени по:
километри
155.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 120 ks
Година
2017
километри
152.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 150 ks
Година
2014
километри
81.500
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 110 ks
Година
2016
километри
151.900
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 120 ks
Година
2015
километри
135.900
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 90 ks
Година
2015
километри
150.900
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 100 ks
Година
2016
километри
119.325
Гориво
Дизел
Мотор
2.2 136 ks
Година
2016
километри
137.583
Гориво
Дизел
Година
2016
километри
138.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 110 ks
Година
2015
километри
145.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 120 ks
Година
2016
километри
155.793
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 109 ks
Година
2013
километри
158.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.2 190 ks
Година
2014
километри
98.900
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 130 ks
Година
2016
километри
153.128
Гориво
Дизел
Мотор
2.2 163 ks
Година
2015
километри
126.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 105 ks
Година
2014
километри
136.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 110 ks
Година
2016
километри
105.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 136 ks
Година
2016
километри
141.700
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 136 ks
Година
2016
километри
141.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 110 ks
Година
2016
километри
120.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 120 ks
Година
2016
километри
193.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 190 ks
Година
2016
километри
157.517
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 150 ks
Година
2015
километри
147.520
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 110 ks
Година
2016
километри
151.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 110 ks
Година
2017
километри
120.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 120 ks
Година
2016
километри
106.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.2 184 ks
Година
2015
километри
134.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 110 ks
Година
2016
километри
137.400
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 115 ks
Година
2015
километри
152.111
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 163 ks
Година
2015
километри
156.930
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 163 ks
Година
2014
километри
164.000
Гориво
Дизел
Мотор
3.0 211 ks
Година
2011
Цена 24 990 €
километри
122.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 150 ks
Година
2016
километри
144.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 110 ks
Година
2016
километри
166.111
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 150 ks
Година
2015
километри
150.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 110 ks
Година
2016
километри
137.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 105 ks
Година
2014
километри
153.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.2 204 ks
Година
2016
километри
101.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 150 ks
Година
2016
Цена 22 900 €
километри
108.292
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 177 ks
Година
2014
километри
131.500
Гориво
Дизел
Мотор
2.2 163 ks
Година
2016
Цена 22 900 €
километри
141.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 190 ks
Година
2014
километри
138.400
Гориво
Дизел
Мотор
2.2 204 ks
Година
2013
километри
177.900
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 116 ks
Година
2015
километри
109.100
Гориво
Хибрид
Мотор
1.5 115 ks
Година
2016
километри
130.500
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 109 ks
Година
2015
километри
100.700
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 109 ks
Година
2015
километри
116.500
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 109 ks
Година
2015
километри
149.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 109 ks
Година
2015
километри
148.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 95 ks
Година
2015
километри
163.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 140 ks
Година
2013
Цена 11 500 €
километри
93.000
Гориво
Бензин
Мотор
2.4 167 ks
Година
2014
километри
84.700
Гориво
Дизел
Мотор
2.2 164 ks
Година
2013
километри
150.830
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 130 ks
Година
2013
километри
150.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.3 90 ks
Година
2015
километри
171.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 105 ks
Година
2013
километри
148.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.3 90 ks
Година
2014
километри
148.050
Гориво
Дизел
Мотор
1.9 120 ks
Година
2008
километри
150.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.8 75 кс
Година
2011
Прикажи се