За нас

Дознајте повеќе за нас и нашиот
тим, пред да донесете одлука.

ЗА НАС

Olympia Motors Outlet e новосоздадена, клиентски ориентирана компанија која се базира на долгогодишното искуство во автомобилската индустрија, работа со клиенти (физички и правни лица), сопственици на возила од брендовите на Опел, Шевролет и останати брендови и типови возила. Искуството од работа со преку 20.000 задоволни клиенти ни даваат за правo да бидеме сигурни во понудата на користени патнички и комерцијални возила со гарантиран квалитет и целосна сервисна историја.

  • Мисијата на ОМО е да е да го промениме искуството на купувачот при купување на половно возило, како и да поставиме нови стандарди при привлкување на клиенти и продажба на користени возила.
  • Нашата Визија е да станеме лидери на маркетот со оптимална понуда и квалитет како и синоним за задоволни купувачи на возила. Да станеме водечки и иновативен бренд кој ќе им пружи на клиентите најдобри решенија за нивните барања, да ја градиме лојалноста заедно. да не ја чекаме иднината, туку да ја создадеме.
  • Вредности: Ценовната политика, професионалниот тим, голем лагер на квалитетни возила возила и долгогодишното искуство, се дел од промените кои ги носиме и нудиме на сегашниот пазар.
  • Ориентирани кон клиентите: Континуираната посветеност кон промовирање на вистинските вредности и премиум услуга кон нашите клиенти, далеку над пазарните услови и понуди е тоа кое ќе направи разлика на пазарот.
  • Квалитет: Севкупната понуда за возила на Olympia Motors Outlet е базирана на строг акцент на гарантираниот квалитет. За секое возило компанијата дава вистинска информација и гаранција за потеклото, сервисната историја како и разновидни алатки кои би помогнале да се обезбедите со најадекватното и ценовно најоптимално возило за вашите потреби.

ГАЛЕРИЈА

Наши предности

Ние вршиме откуп на половни возила, а исто така правиме и замена на “старо за ново” или пак “старо за старо” возило.

Ние сме овластен дистрибутер и сервисер на возилата ОПЕЛ. Кај нас можете да добиете единствено добра цена за автомобилот кој го посакувате.

Наместо да се јавувате по телефон или да доаѓате на лице место, со само неколку едноставни клика, Вие можете да закажете online сервис. Брзо и едноставно!

ПРЕПОРАЧУВАМЕ