Купи

НАРАЧКА на возило

Доколку нашиот моментален лагер на возила или пак возилата кои се во пристигнување не го задоволуваат вашиот критериум или потреба, подготвени сме да понудиме можност за нарачка на возило . На овој начин подготвени сме да пронајдеме адекватно возило на вашето барање , при што вие одредувате буџет, тип на возило и мотор ( бензин или дизел ) и ние за најбрзо можно време ви изготвуваме понуда според вашите потреби. Нашата цел е вашите барања да ги задоволиме, и да ви понудиме возило кое е по ваша мерка.

По изнаоѓањето на соодветно возило , но пред наша нарачка од нашите сертифицирани соработници од лизинг куќи од ЕУ , се потпишува договор за нарачка поткрепен со гарантен депозит од 10% од ваша страна.

*Сите податоци од формата се неопходни за добивање понуда