Merecdes CLA 200 2.2 D 136KS Business AT

НАСКОРО
Каросерија Седан
километри 119.325
Гориво Дизел
Мотор 2.2 136 ks
Година 2016
Боја Сива Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање