Opel Astra J Cosmo 1.6 CDTI 110KS MT

НАСКОРО
Каросерија Хечбек
километри 81.500
Гориво Дизел
Мотор 1.6 110 ks
Година 2016
Боја Бела
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање