Renault Megane 1.5 DCI 110КS Limited MT

НАСКОРО
Каросерија Хечбек
километри 138.000
Гориво Дизел
Мотор 1.5 110 ks
Година 2015
Боја Бела
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање