Продај

Продади го своето возило

Заинтересирани сте за продажба на своето возило? Тоа може да биде многу лесно и едноставно. Никогаш до сега не било полесно продавање на сопствено возило. Без многу мака до максимална заработка.

Ние Ви помагаме да донесете лесна одлука. Се што треба да направите е да ја пополните едноставната форма која следи со податоците на возилото и Вашите лични податоци и да ја испратите до нас. Во максимален рок од 48 часа ќе добиете наш одговор.

Ви благодариме на довербата.

Марка
Модел
Година
Менувач
Километражата
Бр. на шасија
Закачи фотографии од возилото
Избери фотографии...
Интернет адреса од видео од вашиот автомобил
Надворешна боја
Боја на внатрешност
Сопственик
Зачувај и продолжи
Состојба на внатрешноста?
Состојба на надворешноста?
Дали имало незгода?
Зачувај и продолжи
Име*
Презиме*
Е-маил адреса*
Телефонски број*
Коментари
Со потврда на оваа форма, Вие барањето ќе биде испратенои во рок од 48 часа ќе бидете известени од страна на нашиот тим.