Inventory

Подредени по:
  • Тип на возило: Лагер
километри
72.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 110 ks
Година
2017
километри
130.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 130 ks
Година
2015
километри
101.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 225 ks
Година
2015
километри
128.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.3 75 ks
Година
2016
километри
58.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 110 ks
Година
2017
километри
145.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 120 ks
Година
2016
километри
144.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 190 ks
Година
2016
километри
163.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 116 ks
Година
2016
километри
157.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 130 ks
Година
2015
километри
144.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 110 ks
Година
2015