• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 18:00 | САБОТА: 08:00 – 14:00
 • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
 • +389 (0) 2 2600 800

Побарајте го

возилото кое најмногу Ви одговара

Volvo XC40 D4 AWD Mommentum AT
21
31 400€
Volvo XC40 D4 AWD Mommentum AT
 • 141.000
 • 06/2019
Opel Mokka e Edition 50KWh
15
33 800€
Opel Mokka e Edition 50KWh
 • 216
 • Електрично
 • 02/2021
Audi Q5 35 Tdi 163ks Business Quattro S Tronic
15
35 800€
Audi Q5 35 Tdi 163ks Business Quattro S Tronic
 • 117.000
 • Дизел
 • 10/2019
Opel Grandland X 1.6 D 120ks ECOTEC Business Edition MT
15
17 700€
Opel Grandland X 1.6 D 120ks ECOTEC Business Edition MT
 • 138.000
 • Дизел
 • 05/2018
Volvo XC40 D4 AWD Mommentum AT
21
31 400€
Volvo XC40 D4 Mommentum AWD
 • 141.000
 • Дизел
 • 06/2019
TESLA MODEL 3 Long Range Dual Motor All-Wheel Drive 75KWh
13
54 000€
TESLA MODEL 3 Long Range Dual Motor All-Wheel Drive 75KWh
 • 59.000
 • Електрично
 • 05/2019
MG ZS-EV Comfort 45kw
15
25 700€
MG ZS-EV Comfort 45kw
 • 34.000
 • Електрично
 • 07/2020
Opel Grandland X 1.6 D 120ks Business Edition
12
18 900€
Opel Grandland X 1.6 D 120ks Business Edition MT
 • 108.000
 • Дизел
 • 02/2018
Opel Grandland 2.0 Diesel 177ks Innovation АТ
9
22 200€
Opel Grandland 2.0 Diesel 177ks Innovation АТ
 • 145.000
 • Дизел
 • 09/2019
Tesla Model 3 Performance Dual Motor AWD
15
58 900€
Tesla Model 3 Performance Dual Motor AWD
 • 22.500
 • Електрично
 • 06/2019
Opel Mokka e Elegance 50KWh
16
38 900€
Opel Mokka e Elegance 50KWh
 • 100
 • Електрично
 • 06/2022
Fiat 500e France Edition 42KWh
19
29 900€
Fiat 500e France Edition 42KWh
 • 27.000
 • Електрично
 • 02/2021
Nissan e-NV200 Van 40Kwh
14
20 000€
Nissan e-NV200 Van 40Kwh
 • 41.000
 • Електрично
 • 04/2019
Opel Insignia Grand Sport 1.6 D 136KS Innovation Business AT
10
18 900€
Opel Insignia Grand Sport 1.6 D 136KS Innovation Business AT
 • 142.000
 • Дизел
 • 07/2019
Opel Corsa-e Edition
18
29 100€
Opel Corsa-e Edition
 • 8.300
 • Електрично
 • 01/2020

Какво возило сакате да купите?

Сите возила со кои располагаме се комплетно прегледани и сервисирани пред да бидат поставени на нашиот веб сајт. Кога купувате половно возило, треба да сте 100% сигурни дека се е во ред. Ние тоа го гарантираме!

Купи возило

Дали го продавате Вашето возило?

Доколку сте решени да го продадете Вашето возило ние сме тука веднаш да излеземе во пресрет. Доколку постигнеме договор, исплатата ја вршиме ВЕДНАШ!

Продади возило

Зошто да не одберете нас?

ПОЛЕСНО ФИНАНСИРАЊЕ

Нашиот оддел за финансии може да најде решенија за заштеда на вашите пари.

ШИРОК СПЕКТАР НА БРЕНДОВИ

Со робусен избор на популарни возила, како и водечки возила од Opel и Chevrolet.

ДОВЕРЛИВИ ОД СТРАНА НА ИЛЈАДНИЦИ

10 нови понуди секој ден. 350 понуди на сајтот, доверливи од заедницата од илјадници корисници.

АВТОМОБИЛСКИ СЕРВИС И ОДРЖУВАЊЕ

Нашиот сервисен оддел го одржува вашето возило за да остане безбедно на патот уште многу години.

Како ОМО ги набавува своите возила

” Возилата ги набавуваме од неколку лизинг платформи од Франција, Италија, Белгија и Германија. Тоа се возила од први сопственици кои ги возат на оперативен лизинг и после нивниот завршеток од лизинг компанијата ги купуваме по пат на лицитација. Секое возило во зависност од државата од каде доаѓа поседува одредена независна инспекциска check листа издадена од DEKRA или MACADAM. Листа во која детално е опфатена истрошеноста на возилото како и слики од внатрешноста и надворешноста каде може да се увидат сите недостатоци и мали гребки по каросеријата. Секако дека имаат комплетна историја на сервисирање од денот на првата регистрација. “

За било која информација.....
+389 (0) 2 2600 800