Audi A5 3.0 TDI QUATTRO STRONIC7 DESIGN LUXE

НАСКОРО
Каросерија Хечбек
километри 119.000
Гориво Дизел
Мотор 2967ccm, 217KS
Боја Сива Металик
Прва регистрација 03/2017
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање