• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 17:30 | САБОТА: 09:00 – 15:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

BMW X5 xDrive 30d Business AT

Основни податоци
Тип на возило СУВ
километри 63.000
Гориво Дизел
Мотор 2993ccm 266KS
Боја Црна металик
Прва регистрација 02/2019
WLTP N/A
Шифра бр. SAH004
Дополнителна опрема