• Пон – Пет: 08:00 – 17:00 | Сабота: 09:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

Fiat 500e France Edition 42KWh

Основни податоци
Тип на возило Хечбек
километри 27.000
Гориво Електрично
Мотор 42kwh, 119KS
Боја Црна металик
Прва регистрација 02/2021
WLTP 235
Шифра бр. 07664
Дополнителна опрема