• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 17:30 | САБОТА: 09:00 – 15:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
25 700€

MG ZS-EV Comfort 45kw

Основни податоци
Тип на возило СУВ
километри 34.000
Гориво Електрично
Мотор 45KWh-143ks
Боја Бела
Прва регистрација 07/2020
WLTP 220km
Шифра бр. 28852
Дополнителна опрема
ABS • ESP • Airbag • Cruise Control • Mултифункционален кожен волан со команди • 10” Eкран на допир со интегриран систем за навигација • Аndorid Auto • Apple CarPlay • Автоматска клима уред • Дигитален екран со информации за возачот • Паркинг сензори зади со графички приказ • Сензор за дожд • Алуминиумски фелни.