Nissan Leaf Accenta 40KW

НАСКОРО
Каросерија Хечбек
километри 16.700
Гориво Електрично
Мотор 150KS
Боја Бела
Прва регистрација 10/2018
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање