Opel Ampera -e Innovation 60KW

НАСКОРО
Каросерија Хечбек
километри 51.000
Гориво Електрично
Мотор 150KS
Боја Сива Металик
Прва регистрација 12/2017
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање