Opel Corsa 1.2 80KS Edition

ABS • Airbag • Електрика на предни прозорци • Електрично подесување на ретровизори • Патен компјутер • Клима Уред • Радио CD 30 • Централно заклучување со далечинско

Цена 3 500 €
со ДДВ
Каросерија Хечбек
километри 159.000
Гориво Бензин
Мотор 1.2 80 ks
Година 2008
Боја Сива Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање