• Пон – Пет: 08:00 – 17:00 | Сабота: 09:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
Sold

Volkswagen E-Golf 35.8KWh

Основни податоци
Тип на возило Хечбек
километри 25.900
Гориво Електрично
Мотор 35.8KWh-136ks
Боја Бела
Прва регистрација 05/2019
WLTP 232km
Шифра бр. 07148
Дополнителна опрема
Мултиколор Volkswagen дигитален Cockpit • Адаптивен темпомат • Сензор за дожд • Park Distance Control (PDC) • Систем за миење фарови • Динамична контрола на опсегот на предните светла, со динамично светло за кривини • Контрола на фаровите со посебно дневно светло• Leaving Home и мануелно Coming Home се опремени со LED предни светла за долго и долго светло • Предупредување за преден судир • Предна асистенција • Aвтономно сопирање при итни случаи (за Adapt.Cruise Control ACC до 210 km/h) • Автоматско затемнување внатрешен ретровизор • Заклучување и стартување без клуч • Систем за пристап без клуч без SAFELOCK • Автоматски загреани млазници за миење напред.