Volvo V40 D2 Base 2.0 120ks MT

НАСКОРО
Каросерија СУВ
километри 150.000
Гориво Дизел
Мотор 2.0 120 ks
Година 2016
Боја Сина Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање