fbpx
Финансиски Калкулатор

Цена на возило *

Каматна стапка *

%

Рата (месеци) *

Учество

Месечна рата

-

Вкупна камата

-

Вкупен износ со камата

-

Олимпиа Моторс Аутлет е компанија за продажба на половни возила која својот бизнис го гради врз принципите на одговорност и грижа за човекот, општеството и природата.

+38975216809

Copyright © 2021. All rights reserved.