fbpx

OMO


OMO


Дома


Возила


За Нас


Контакт


Вози На Струја


Додади Оглас


OMO


OMO

Олимпиа Моторс Аутлет е компанија за продажба на половни возила која својот бизнис го гради врз принципите на одговорност и грижа за човекот, општеството и природата.

+38975216809

+38970288037

+38971383337


[email protected]


Хасан Приштина 125, Скопје
Маг. пат Скопје – Приштина

Copyright © 2021. All rights reserved.Олимпиа Моторс Аутлет е компанија за продажба на половни возила која својот бизнис го гради врз принципите на одговорност и грижа за човекот, општеството и природата.

+38975216809

Copyright © 2021. All rights reserved.