fbpx

Our offer

Land Rover Range Rover Evoque MHEV Business Edition Premium AWD AT
Контактирајте нè за цена
2020
104,000 km
Автоматик
Дизел
AWD/4WD
Land Rover Discovery Sport S FWD MT
Контактирајте нè за цена
2020
104,000 km
Автоматик
Дизел
AWD/4WD
Land Rover Range Rover Velar 4WD AT
Контактирајте нè за цена
2020
75,000 km
Автоматик
Дизел
AWD/4WD
Grandland X ECOTEC Inovation S&S AT6
Контактирајте нè за цена
2019
148,000 km
Дизел
Land Rover Discovery Sport SE Business 4WD AT
Контактирајте нè за цена
2018
137,000 km
Автоматик
Дизел
AWD/4WD
Jaguar F-Pace Sport AWD AT
Контактирајте нè за цена
2020
132,000 km
Автоматик
Дизел
AWD/4WD
Toyota RAV4 E-CVT Business 4WD AT
Контактирајте нè за цена
2020
106,000 km
Автоматик
Хибрид
AWD/4WD
Nissan Qashqai Business AT
Контактирајте нè за цена
2020
135,000 km
Автоматик
Дизел
Front Wheel Drive
Олимпиа Моторс Аутлет е компанија за продажба на половни возила која својот бизнис го гради врз принципите на одговорност и грижа за човекот, општеството и природата.

+38975216809

Copyright © 2021. All rights reserved.