• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 17:30 | САБОТА: 09:00 – 15:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

Audi Q5 2.0 TDI 140kw Business Quattro S tronc

Основни податоци
Тип на возило СУВ
километри 129.000
Гориво Дизел
Мотор 1499ccm 130KS
Боја Сива металик
Прва регистрација 12/2018
WLTP N/A
Шифра бр. SAH001
Дополнителна опрема