• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 17:30 | САБОТА: 09:00 – 15:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800

Купи

НАРАЧКА на возило

Доколку нашиот моментален лагер на возила или пак возилата кои се во пристигнување не го задоволуваат вашиот критериум или потреба, подготвени сме да понудиме можност за нарачка на возило . На овој начин подготвени сме да пронајдеме адекватно возило на вашето барање , при што вие одредувате буџет, тип на возило и мотор ( бензин или дизел ) и ние за најбрзо можно време ви изготвуваме понуда според вашите потреби. Нашата цел е вашите барања да ги задоволиме, и да ви понудиме возило кое е по ваша мерка.

По изнаоѓањето на соодветно возило , но пред наша нарачка од нашите сертифицирани соработници од лизинг куќи од ЕУ , се потпишува договор за нарачка поткрепен со гарантен депозит од 10% од ваша страна.