• Пон – Пет: 08:00 – 17:00 | Сабота: 09:00 – 14:00
 • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
 • +389 (0) 2 2600 800

Возила на продажба

Подредени по:
15
Opel Corsa 1.2 70ks MT
Цена 10 000€
километри
46.700
Гориво
Бензин
Година
2019
Трансмисија
Мануелен
Прва регистрација
04/2019
 • шифра# 62065
Погледни детално
11
Opel Astra K 1.6 CDTI Edition Business MT
километри
141.000
Гориво
Дизел
Година
2018
Трансмисија
Мануелен
Прва регистрација
06/2018
 • шифра# 03366
Погледни детално
13
Opel Mokka X Advance 1.6cdti 136ks 4×4 MT
километри
151.000
Гориво
Дизел
Година
2017
Трансмисија
Мануелен
Прва регистрација
06/2017
 • шифра# 88518
Погледни детално
14
Opel Mokka X Advance 1.6cdti 136ks 4×4 MT
километри
141.000
Гориво
Дизел
Година
2017
Трансмисија
Мануелен
Прва регистрација
05/2017
 • шифра# 85661
Погледни детално
15
Opel Zafira 1.6 D Blueijectin 134ks Bussines Edition MT 7seat
километри
146.000
Гориво
Дизел
Година
2017
Трансмисија
Мануелен
Прва регистрација
01/2017
 • шифра# 35787
Погледни детално
12
Opel Mokka X Advance 1.6cdti 136ks 4×4 MT
километри
132.000
Гориво
Дизел
Година
2017
Трансмисија
Мануелен
Прва регистрација
06/2017
 • шифра# 88319
Погледни детално
12
Opel Mokka X Advance 1.6cdti 136ks 4×4 MT
километри
135.000
Гориво
Дизел
Година
2017
Трансмисија
Мануелен
Прва регистрација
06/2017
 • шифра# 86788
Погледни детално
12
Opel Mokka X Advance 1.6cdti 136ks 4×4 MT
километри
137.000
Гориво
Дизел
Година
2017
Трансмисија
Мануелен
Прва регистрација
05/2017
 • шифра# 88157
Погледни детално
12
Opel Mokka X Advance 1.6cdti 136ks 4×4 MT
километри
122.000
Гориво
Дизел
Година
2017
Трансмисија
Мануелен
Прва регистрација
05/2017
 • шифра# 87035
Погледни детално
12
Nissan Leaf 109ks 30KWh Flex Acenta
километри
12.900
Гориво
Електрично
Година
2019
Трансмисија
Автоматик
Прва регистрација
10/2016
 • шифра# 56001
Погледни детално