• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 17:30 | САБОТА: 09:00 – 15:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800

Изнајмување

Изнајмување на возило

OMO ги проширува услугите и воведува услуга за изнајмување на возила на подолготраен наем за правни лица и физички лица.

Ние сме спремни да Ви понудиме:

  • Патаничко или товарно, по ваша мерка и според ваши барања, кое ќе ги задоволи вашите критериуми
  • Видот на возило и типот можат да бидат од повеќе брендови, по договор, можност за избор
  • Наемот се врши на минимум 2 години, а максимум според вашите барања
  • Коректни каматни стапки
  • Можност за откупна вредност
  • Брза и едноставна постапка

Доколку сте заинтересирани, побарајте не на 02 2600 800.