• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 17:30 | САБОТА: 09:00 – 15:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
38 900€

Opel Mokka e Elegance 50KWh

Основни податоци
Тип на возило СУВ
километри 100
Гориво Електрично
Мотор 50kwh, 136KS
Боја Бела
Прва регистрација 06/2022
WLTP 245km
Шифра бр. 09261
Дополнителна опрема
ABS • Темпомат • Aктивно задржување во сообракајна лента • Aвтоматска регулација на климатизација • Мултифункционален кожен волан со команди • Самозатемнувачки внматрешен ретровизор • Напредна централна конзола со наслон за рака • Rear View Camera пакет / 180 камера за назад • Multimedia radio 7колор дисплеј на допир •  7” мулти колор инфо дисплеј за возач • Bluetooth • USB • 6 звучници DAB/DAB+/DMB аудио модул • Проекција на смарт телефон (Apple CarPlay / Android Auto)LED предно осветлување • Избор на режим на возење • Алуминиумски фелни.