• Пон – Пет: 08:00 – 17:00 | Сабота: 09:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

Volvo XC40 D3 Business MT

Основни податоци
Тип на возило СУВ
километри 149.000
Гориво Дизел
Мотор 1969ccm 150KS
Боја Црна металик
Прва регистрација 04/2019
WLTP N/A
Шифра бр. 00006
Дополнителна опрема