• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 17:30 | САБОТА: 09:00 – 15:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800

ТИМ

Дел од нашиот тим

Светлана Пљакоска
Сопственик

Повеќе на : Linkedin

Славчо Матески
Партнер

Партнер во Олимпиа Моторс Аутлет , првиот аутлет за половни возила во Македонија .Има 10 години искуство како раководител на продажба за нови возила во Олимпиа Моторс – овластен дистрибутер за Opel I Chevrolet .Во своето 10годишно искуство, стекна знаење и пракса, посетувајќи ја Академијата на General Motors, намената за продажба и продажни вештини, и го има завршено највисокото ниво за менаџирање во продажбата.
Неговата посветеност резултира со изградени долгогодишни релации со голем број на клиенти, како правни лица со големи флоти, така и задоволни физички лица.

Повеќе на : Linkedin

Дејан Ристовски
продажен консултант
Катерина Стојановска
продажен консултант