• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 17:30 | САБОТА: 09:00 – 15:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800

Продај

Продади го своето возило

Заинтересирани сте за продажба на своето возило? Тоа може да биде многу лесно и едноставно. Никогаш до сега не било полесно продавање на сопствено возило. Без многу мака до максимална заработка.

Ние Ви помагаме да донесете лесна одлука. Се што треба да направите е да ја пополните едноставната форма која следи со податоците на возилото и Вашите лични податоци и да ја испратите до нас. Во максимален рок од 48 часа ќе добиете наш одговор.

Ви благодариме на довербата.

Марка
Модел
Година
Трансмисија
Километри
Број на шасија
Прикачи фотографии од возилото
Избери фотографии...
Постави линк од видео доколку имаш
Надворешна боја
Боја на ентериер
Сопственик
Зачувај и продолжи
Која е надворешната состојбата?
Која е состојбата на ентериерот?
Учествувало ли возилото во сообраќајна несреќа
Зачувај и продолжи
Име*
Презиме*
Email Адреса*
Телефонски број*
Коментари
Со поднесување на овој формулар, ќе побарате трговска вредност без никаква обврска и ќе биде контактиран во рок од 48 часа од нашиот претставник за продажба.