• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 17:30 | САБОТА: 09:00 – 15:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

Opel Grandland X 1.2 Turbo 130ks Business Edition MT

Основни податоци
Тип на возило СУВ
километри 64.000
Гориво Дизел
Мотор 1119ccm 130KS
Боја Бела
Прва регистрација 11/2019
WLTP N/A
Шифра бр. 56870
Дополнителна опрема