• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 17:30 | САБОТА: 09:00 – 15:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800

Контакт

Вашите лични податоци ќе бидат обработени од соодветниот контролер, како што е опишано во Изјавата за приватност.

Адреса

Јадранска Магистрала 125, Скопје
Маг. пат Скопје – Приштина

Продажба

02 2600 800

071 383 337

075 216 809

070 288 037

Работно време

Пон – Пет: 08:00 – 17:00
Сабота: 09:00 – 14:00
Недела: Затворено