• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 17:30 | САБОТА: 09:00 – 15:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

BMW 530D Xdrive Business AT

Основни податоци
Тип на возило Седан
километри 105.000
Гориво Дизел
Мотор 2993ccm 266KS
Боја Сина металик
Прва регистрација 11/2019
WLTP N/A
Шифра бр. MMH031
Дополнителна опрема