• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 18:00 | САБОТА: 08:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

Jaguar F-PACE 2.0D i4 240KS PRESTIGE AWD AUTO

Основни податоци
Тип на возило СУВ
километри 123.000
Гориво Дизел
Мотор 1999ccm 240KS
Боја Црна металик
Прва регистрација 01/2019
WLTP N/A
Шифра бр. SAG027
Дополнителна опрема