• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 17:30 | САБОТА: 09:00 – 15:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

Land Rover Discovery Sport 2.0TD4 180ks HSE 4WD AT

Основни податоци
Тип на возило СУВ
километри 100.000
Гориво Дизел
Мотор 1995ccm 150KS
Боја Бела
Прва регистрација 03/2018
WLTP N/A
Шифра бр. SAH010
Дополнителна опрема