• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 17:30 | САБОТА: 09:00 – 15:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
Sold

Tesla Model 3 Performance Dual Motor AWD

Основни податоци
Тип на возило Седан
километри 70.000
Гориво Електрично
Мотор 70 KWh-441ks
Боја Сива металик
Прва регистрација N/A
WLTP 435km
Шифра бр. 83675
Дополнителна опрема