• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 17:30 | САБОТА: 09:00 – 15:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

Volvo XC60 2.0 197ks B4 AWD Mommentum AT

Основни податоци
Тип на возило СУВ
километри 122.000
Гориво Дизел
Мотор 1969ccm 197KS
Боја Сива металик
Прва регистрација 04/2020
WLTP N/A
Шифра бр. 77039
Дополнителна опрема