Возила

Сортирај според:
  • Тип на возило: Во најава
Поминати километри
160.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 90 ks
Година
2015
Поминати километри
146.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 110 ks
Година
2016
Поминати километри
24.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 143 ks
Година
2016
Поминати километри
150.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.5 170 ks
Година
2016
Поминати километри
123.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 115 ks
Година
2015
Поминати километри
133.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 109 ks
Година
2015
Поминати километри
118.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.8 136 ks
Година
2012
НАСКОРО
Поминати километри
140.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.8 109 ks
Година
2012
Поминати километри
146.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 120 ks
Година
2015
  • 1
  • 2