Возила

Сортирај според:
Поминати километри
158.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 cm, 170 ks
Година
2015
Поминати километри
144.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 cm, 110 ks
Година
2016
Поминати километри
85.500
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 cm, 95 ks
Година
2015
Поминати километри
162.500
Гориво
Дизел
Мотор
2.2 cm, 110 ks
Година
2014
Поминати километри
155.500
Гориво
Дизел
Мотор
1.8 cm, 110 ks
Година
2013
Поминати километри
133.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 cm, 110 ks
Година
2015
Цена 8 490€
Поминати километри
157.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.3 90 ks
Година
2016
Поминати километри
31.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 110 ks
Година
2016
Поминати километри
169.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.2 230ks
Година
2015