• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 17:30 | САБОТА: 09:00 – 15:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800

Sold Inventory

Возила на продажба

Подредени по:
12
Sold
VW Passat B7 2.0TDI 140 KS
Цена 12 500€
километри
205.000
Година
2011
Трансмисија
Мануелен
Прва регистрација
07/2011
  • шифра# 00001
Погледни детално
1
Sold
Tesla Model 3 Performance Dual Motor  AWD
километри
70.000
Гориво
Електрично
Година
2019
Трансмисија
Автоматик
  • шифра# 83675
Погледни детално