Возила

Сортирај според:
Цена 8 490€
Поминати километри
157.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.3 90 ks
Година
2016
Поминати километри
153.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 95 ks
Година
2014
Поминати километри
152.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 100 ks
Година
2015
Поминати километри
123.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 115 ks
Година
2015
Поминати километри
123.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 90 ks
Година
2014
Цена 9 990€
Поминати километри
152.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.6 105 ks
Година
2014
Поминати километри
126.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 140 ks
Година
2014
Поминати километри
160.000
Гориво
Дизел
Мотор
1.5 95 ks
Година
2015
Поминати километри
143.000
Гориво
Дизел
Мотор
2.0 130ks
Година
2013